PDA

View Full Version : total tv - totalno neverovatan problem

woroth
14-05-2008, 22:44
Ponovo ja...:lightsabre:

Podesio sam skystar2, gbox, montirao antenu, instalirao altdvb, dobio od kolege po cs-u d line da bih gledao Total i ...tjorak!

Radi mi Pink, otkljucava sve (ili skoro sve) na eutelsat w2 16e ali nece total tv osim (!?) happy/kosava, hbo i tv1000...oni rade, doduse potrebno je 30 sekundi dok startuju, kada promenim kanal

Stvarno mi nije jasno gde je problem, a ko po Marfijevom zakonu, ja bas najvise hocu da gledam RTS, b92(i info), FOX, etc.

Ima li neko sa foruma predlog sta bih mogao da uradim, pa da proradi...

Hvala

woroth
15-05-2008, 22:22
Ponovo ja...:lightsabre:

Podesio sam skystar2, gbox, montirao antenu, instalirao altdvb, dobio od kolege po cs-u d line da bih gledao Total i ...tjorak!

Radi mi Pink, otkljucava sve (ili skoro sve) na eutelsat w2 16e ali nece total tv osim (!?) happy/kosava, hbo i tv1000...oni rade, doduse potrebno je 30 sekundi dok startuju, kada promenim kanal

Stvarno mi nije jasno gde je problem, a ko po Marfijevom zakonu, ja bas najvise hocu da gledam RTS, b92(i info), FOX, etc.

Ima li neko sa foruma predlog sta bih mogao da uradim, pa da proradi...

Hvala
U medjuvremenu sam uspeo da prevazidjem ovaj problem, iako jos uvek nisam siguran sta ga je izazvalo. Kolega sa sharinga mi je pozajmio d line i sve je bilo OK. Problem je sto on nije 24/7 online, pa imam privremeno resenje.

Potrebna mi je d line sa total tv, i problem je razresen!

Ukoliko neko zeli razmenu, molim vas posaljite PM, a zauzvrat cete dobiti pristup ka dosta kartica sa inostranim kanalima,a izmedju ostalih i za pink paket, koji mi savrseno radi.

Poz!

lelan
15-05-2008, 23:32
kako da dobijem da gledam bilo sta na 16e .ako moze ja nista nemogu da gledam nov sam u ovome ili ako moze samo pojasnjenje kako da instaliram gbox

josip11
20-05-2008, 14:47
na 16e nemožež ništa gledat bez CS-a.
osim free kanala.

josip11
20-05-2008, 15:43
ako moze samo pojasnjenje kako da instaliram gbox
reci malo više informacija koji image?
kod geminja ide ovako
var/bin (gbox-emulator) atributi 755
var/keys (gbox_cfg)
var/skripte(gbox_cam) atributi 755