View Full Version : početak
mavugrin
12-03-2008, 10:13
Odnedavno imam dreambox 500s, totalni sam početnik što se tiće ovog recivera.Odnedavno imam i cardsharing kojeg sam platio godinu dana unaprijed ali nisam zadovoljan jer je server često ofline.Možete li mi pomoći, što je potrebno za normalni cs?
prvo trebas vidjet je li ti dreambox zakljucan to jest svi koji prodaju linije zakljucaju dream s pass da se ne moze uci u njega
provaj naci program dcc ili total comander i instaliraj ga i provaj pristupit dreambox preko ip adrese univerzalni pass je dreambox a user je root ako ne uspijes onda je zakljucan to jest morat ces ga instalirat nanovo mozes mi je javit na pm i poslalji msm pa cu ti pomoc da pokrenes
mavugrin
12-03-2008, 10:40
Imam instaliran TC i mogu preko njega u dreambox... taj od koga sam dobio CS poslao mi je cijeli gbox sa uputama, te sam ga sam upravo preko TC instalirao u svoj dreambox...
odlicno posalji mi na pm svoju msm adresu pa da se cujemo i sredimo cwshare tako ces se moci mijenjat linijama
mavugrin
12-03-2008, 11:17
mijami, imaš pm
mavugrin
12-03-2008, 16:12
Halo,može li se koji zainteresirani član javit na pm, poradi razmjene D linija, pošto mi je kolega mijami sredio moju?Pozdrav!
sidney70
13-03-2008, 00:48
imas mozda koju lokal kartu ?
mavugrin
13-03-2008, 12:26
Nemam, na žalost...
delija999
13-03-2008, 12:31
Halo,može li se koji zainteresirani član javit na pm, poradi razmjene D linija, pošto mi je kolega mijami sredio moju?Pozdrav!
ja bi ti poslo al posto ti je mijami sredjivo necu :p
imas pm
mavugrin
13-03-2008, 13:08
Hvala majstore! Možeš li pogledati PM , imam problema ...
koji problem imas mozda ti mozemo pomoc
mavugrin
13-03-2008, 14:13
Hvala , mijami, riješeno je .Probleme je bio u tome što nisam znao da prilikom razmjena d. linija OBJE strane razmjenjene d- linije moraju editirat u cw share da bi cs radio, odnaosno da bi peer status bio zelen. Tako nekako, je li?
da on upisuje tvoju liniju sto si mu ti poslao a ti njegovu sto ti je on poslao
mavugrin
13-03-2008, 15:24
OK!Da li to znači da mogu gledati sve pakete koje ima osoba sa kojom sam razmijenio d-liniju ili ipak ima tu određenih ograničenja???
delija999
13-03-2008, 15:41
recimo vecinu mozes
zavisi od distance
mavugrin
13-03-2008, 16:11
Aha,znaći zbog toga su toliko bitne te distance... Svima je prilikom razmjene bitna distanca 1... i naravno lokal.Kako se konfiguriraju te distance, da li peer ima mogućnost određivanja distance kartica koje daje na djeljenje? Pozdrav!
delija999
13-03-2008, 16:14
nemozes kako ces. ide ovako
lokal => dis1 => dis2 => dis3
ima i dis4 al zaboravi
za nds (total i s*y) ti je bitna dis 1 mada i tu zna da trza
ja sam ti stavio da primas do trece distance tek si pocetnik i mislim da ti je najbolje
mavugrin
13-03-2008, 16:34
ja sam ti stavio da primas do trece distance tek si pocetnik i mislim da ti je najbolje
Da, vidio sam to preko G-bOX Centra.Hvala dečki na na informacijama i potpori.Ovako ću još nešto i naučiti...
ma ne brini vazno je da neplacas linije a onog kome si placao izbrisao sam ga iz cwshare a meni se kleo da ne prodava linije
obrenkov
14-03-2008, 17:03
@mijami imas pm
znam vidio sam oglasi po forumu da trazis linije kao mavugrin imas pod nasoj sekciji i pod gbox izmjenom linije free pa tamo mozes na engleskom ne brini slat ce ti ljudi pomalo linije ako ti sto treba s vezi podesavanja javi se
obrenkov
14-03-2008, 19:28
Ok hvala ti
mavugrin
14-03-2008, 19:36
Samo da se nadovežem, meni su moderatori mijami i delija 999 puno pomogli vezano uz sve to... Pozdrav!
obrenkov
14-03-2008, 21:22
@mavugrin imas pm
zefansat
17-03-2008, 13:54
pozdrav svima kao za poqetak ako neko zna dami kaze sc8in1 dali radi dobro u dm sa 8 razne kartice
radi ti taj citac u gbox ali u cccam zafrkava ako ti treba imam jednog tipa sto ga ima doma
dejancoko
17-03-2008, 17:03
imam ss2 koristim vplug i softkam kako mogu dobiti d linija ..
hvala
zefansat
17-03-2008, 18:14
mijami jel taj odgovor za mene pozdrav
zefansat za tebe je odgovor s vezi citaca 8 in 1
dejancoko
17-03-2008, 19:55
dali neko moze da mi da tutorijal za shering sa ss2 i gde mogu naci dlinije
Imas na ovom forumu sve potrebno tu ti ima usput za sve recivere
http://www.cardserver.org/forumdisplay.php?f=43
dejancoko
17-03-2008, 20:09
a kako da nadjem d liniju
na ovoj stranici ti imaju upustva i sve potrebno u slikama ja sam to stavljao a linije su ti iste kao za dreambox mislim na d linije
mavugrin
19-03-2008, 11:47
Imam nekoliko peerova koji mi šalju karticu total tv, vjerojatno na distanci 3, ali mi je taj paket često nedostupan.S druge strane sky italiu, koja je također u NDS, mi otvara bez problema.Zbog čega se to događa?Pozdrav.
mislim da je glavni razlog zasto su ti kartice totala nedostupnije od kartica sky iz razloga sto se total kartica stavlja preko newsc cs2gbox i tu cs2gbox cesto zna zablesit a sky kartice direkt idu u gbox 2.25 pa se ne blese :U biti ja sam testirao karticu od totala direkt u gbox doduse slovensku ona je radila direkt ali se puno grijala sad nisam imao stariju total karticu da je testiram ali mislim da bi mogla radit direkt u gbox
mavugrin
20-03-2008, 09:55
Ok, hvala na informaciji, pozdrav.
Dreamer3x
20-03-2008, 23:21
mislim da je glavni razlog zasto su ti kartice totala nedostupnije od kartica sky iz razloga sto se total kartica stavlja preko newsc cs2gbox i tu cs2gbox cesto zna zablesit a sky kartice direkt idu u gbox 2.25 pa se ne blese :U biti ja sam testirao karticu od totala direkt u gbox doduse slovensku ona je radila direkt ali se puno grijala sad nisam imao stariju total karticu da je testiram ali mislim da bi mogla radit direkt u gbox
Pozdrav mijami.
Moja "stara" TTV kartica koju imam u drimu je isto preko newsc cs2gbox.
To mi je jedan prijatelj iz jednog drugog foruma, (i tebe sam tamo vidjao), sredio. Posto sam ubedjen da on stvarno ima pojma o tim stvarima tako da sam skoro ubedjen da gbox nije sam u stanju da je cita. Ne mora da znaci da sam u pravu ali neznam zasto bi on tu kombinciju napravio da je gbox cita.
Momentalno radi ok i ne greje se.
Dreamer3x prvo sam naveo razlog zasto su sky italija kartica stabilnije od totala a onaj prijatelj sto srediva total kartice .pa ja sam prvi pustio total karticu da radi preko newsc i onda mi ekipa s drugog foruma govorila da je nemoguce kad sam im objasnio kako ide onda su se svi pravili pametni da znaju tako sam ja s onog foruma morao otici a mislim da znas s kojeg foruma jer je on najrasireniji s ovih podrucja i onda sam mijenjao svoj dns i username kad se prestavljam po forumima .Ovako ja sam uspio pokrenut total karticu u gbox ali mi se zagrijava to jos moram sredit , a onaj tvoj prijatelj sto srediva totale pitaj ga je li sredio koju total karticu od slovenije onu najnoviju ili ih je mozda sprzavao jer turtorial za nove total kartice nisam slao na internet neka se ona ekipa s drugog foruma malo pomuce i naprave turtorial a ne da sve skidaju od drugih foruma i da baniraju ljude iz gbox zone kako im se prohtije ako ti se svida ta ekipa na drugog foruma onda se drzi te ekipe a ovaj forum ako kome treba pomoc tu smo da pomognemo: a ima ljudi na forumu koji mogu posvjedocit da moja total slovenija radi u gbox i cccam super
Dreamer3x
21-03-2008, 20:58
pozdrav kolega. Verujem da si to sa Totalkom slovenije uspeo da sredis samo mi nije bilo poznato da Totalka srbije radi samo sa "cistim" Gbox-om.
Mislim da znam o kome forumu pises i prema nekim postovima koje sam
tamo procitao imas u neku ruku pravo al ine bih hteo da vise u to zalazim.
Vazno da ima ljudi koji su spremni drugima pomoci u granicana svojih mogucnosti.
problem total kartice u gbox je sto se zagrijava zbog mnogo peersa svi mi danas manje vise imamo vise od 100 peersa u cwshare moram naci kombinaciju kako cccam dijeli tu total karticu bez trzanja znam da port ima utjecaja tcp je mnogo brzi od udp sad sam dobio skriptu cccam pa cu se malo zafrkavat kad uhvatim vremena
ja sam skroz novi u ovom ali sam imao CS dva dana covjek mi je pustio i napalio me na to a sad hoce puno para.ako iko moze da mi pomognebio bi mu zahvalan jako nemam nijednu karticu pa ipak volio bi da imam bilo sta pa makar i najslabiju liniju samo nek imam nesto domace jer u ovim brdima gde ja zivim nema tv signala samo sat.unapred hvala svima
meni su na mom serveru za pocetnike obrisali dns i ne daju da otvorim novi na isto ime iducu sedmicu cu se opet otvorit na novi dns i naci linije
o tebi sam cuo sve naj naj naj!!!hvala ti jos jednom.
ljudi imam sky 2 karticu vise godina sad sam se zagrejao za cs procitao sam ponesto o tome otvorio sam account na dynds.com poskidao razne gbox neznam da podesim forwarding port i dali mi treba ta D linija razmena sa clientom kako to da uradim kod nas smo vise na digiju total nema niko jer mogu da kupim taj D makar da testiram malo pomozite pozdrav
sutra cu ujutro sastavit server pa mi se provaj javit ako uspijem nabavit koju liniju
mijami hvala puno nesto jos testiram oduzit cu se al neznam kako cu spavati
M: { xxx.xxxx.xxxx { 12345678 }} # tvoj dns i pass koji odredis
I: { 03 } # ZNACI KOJU DISTANCU GLEDAS
X: { 06 } # KOLIKO KARTICA OD ODREDENOG PROVAJDERA VUCES
N: { 00 01 03 00 4000 6000 } # N LINIJA STAVIO SAM DA TI NE PISE ATTACHE
D: { xxxxx.xxxxx.xxxx { 5000 7777 { 21212121 { A5 A5 }}}}# LINIJE OD PEERSA ovdje trebas otvorit port 5000 tcp na ruteru
D: { xxxxx.xxxxx.xxxx { 5000 4000 { 13131313 { A3 A3 }}}}
ovako to kod mene stoji thank you malo da ucim i engleski
ALFA MORAO SAM TI PREPRAVIT tvoj post jer bi te administratori banirat ne smijes javno pisat d linije ni msm ja sam prepravio tvoj fail pa ako treba sto samo pitaj
izvinjavam se administratorima, tebi se puno zahvaljujem probat cu ovo poslao sam ti pm.ali sam posle procitao odnosno nasao odgovor da neduzim ajde ako nije vam tesko molba kako otvoriti port gde uci port 5000 tcp na ruteru i sta je attache ono sto si brisao mada to i nije sad bitno i ono sa tvojim prepravkama da ubacim sa notepad ++ u cwshare cfg
alfa imas na pm moj msm pa se cujemo danas sam u velikoj guzvi ako me uhvatis na msm
evo opet se javljam kad imas vremena ti odgovoriako moze nisam slao taj msn evo sta me interesuje dali je sad konfiguracija tih linija completna vidim da nema w,s,y,G liniju dali je D ok sta sad sa njim s kime ga menjati i taj port me isto muci ja sam na wireless-u configuracija kad otvorim gbox pa tu upisivati u ta polja sta? ili ono new conection pa sta upisivati za taj port 5000 i dali tcp ili udp koje adrese i koji IP ima tamo rubrika makar ukratko kad imas tajma napisi nesto a ja cu malo da procesljam literaturu za internet conectcije da ti kazem pravo zezaju me dvoje malih klinaca pa malo vremena hvala i pozdrav svima posebno tebi mijami
5000 ide ti port udp to je za gbox
u cwshare potrbna ti je m linija i linija x linija i n linija one ostale ti nisu potrebne
opet moram da pitam za ono D nema je ako bi mogao neku na probu znam da nesme javno da se postavi moze li na e-mail posle moze da se prekine ali bih ja to dao coveku za preplatu ako vas interesuje puno ima preplatnika kod mene na digi tv mogu uzeti od njih ali neznam odakle iz risivera kako sta treba da vam posaljem ja inace digi i ostalo premiere...otvaram standardno sa v-plugin i softcam...kad imas vremena javi pozdravljam i hvala
pokrenuo sam besplatni server jucer pa mozes poslat liniju na PM pa uzivaj gledat kanale
poslata linija na pm meni javlja na Gbox control FatalError:xxx.dyndns.org has the same ID as alfa1971mart.dyndns,org!!! zatvaram citat posle jos You must change one of them,exiting now.
ako budes na compu molim te posalji na e-mail liniju ja sam ti poslao pre podne na pm poruku msn me nesto sad zeza do sutra cu valjda srediti neku novu verziju instaliram probnu test inace ja to nisam bas koristio pozdrav
molim te mijami ako moze na pm onaj free server msn mi nesto zatajio probao sam vec neke ali nisu validni moj pm
poslao sam ti msm na pm i liniju
e cao, molio bih i meni da posaljes ako nije problem. pozz
svima kojima treba besplatan server neka mi posalju svoju liniju na PM ja cu svakom odgovorit koliko budem u mogucnosti
ako je neko raspolozen za free cs neka se javi na msn vkoja@ptt.yu
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.