View Full Version : kako dalje....
Napravio sam account na dyndns-u otvorio sebi porte na ruteru imam gbox i cckom u db 500s procito sam sve sto sam stigao na forumima a nista neznam imam i programe ultra edit itd ali nista ne pomaze sto vise citam izgleda mi sve teze a nebi to trebalo da bude tako ...
imali ko da mi napravi ti par linija u gboxu ili da me uputi na moje greske ...
I na kraju djelio bih hrt lokal karticu ..
ajde javi mi se na msm i otvori portove u ruteru 21 tcp 23 tcp 80 udp i tcp pa cu ti sve instalirat uu dreambox ako si pokrenuo gbox jesi li failove stavio nma atribute 755 ima najmanje 5 stvari gdje si pogrijesio najbolje se spojit na tvoj dreambox i vidjet
jesam uradi sam to, ali nesto tu nestima ..
izgleda, kako mi se cini da ja tu jedino nestimam ....
Poslao sam ti na privat (mijami) to sto trazis, valjda ce mi se posreciti...
Forum je super dosta mi se javilo na pm da mi pomognu
Hvala na tome momci ali prvo da pokusa grande boos ...
imas pm ovih dana kupujem auto pa sam zauzet trazenjem auta provaj me negdje uvecer uhvatit na skype ako ne nades koga da ti prije pomogne
Trenutno mi radi sw, problem je bio u atributima(mislim da se tako zove) bez obzira sto sam to sam nakako skontao, hvala svima sto su mi se javili na pm sa ponudom za pomoc
A sada pitanjce
Imali ko pink ili total tv ,(moze i distanca 1 ) za razmjenu
imam hrt lokal i na distancama masu drugih kanala (ima dosta erotskih he he he )
Treba mi ko sto sam rekao total tv , pink moze nesto i sa sjevera, danska, svedska
Imam problem a sastoji se u tome da poslije svih obavljenih instalacionih poslova odprilike pola toga radi a pola ne.Zanimljivo je recimo da u TOTAL TV neki kanali i rade kao recimo B92info i jos neki al vecina ne dok recimo PINK paket ne radi uopste,interesantno je to sto izgleda ne dobijam uopste signal na tim pomenutim kanalima mada Eutelsat sa drugim kanalima ima veoma jak signal,imam Dreambox 500 i ako neko ima ideju o cemu se radi bio bih veoma zahvalan na pomoci
P.S Tip koji mi je to sve instalirao kaze da prvi put ima taj problem jer kod drugih mu se to nije desavalo,narocito to da dijelom imaju neki dijelovi iz paketa a neki ne.
tu ti je tipicni primjer neustimane sat antene(tanjira -parabole ) , podesi je bolje ,to ti sve zavisi gde se nalazis na ovoj kuglici od zemlje mislim vertikalno podesavanje to jest nagib parabole.. ako koristis motor onda nisi potrefio nulti satelit pa ti se na odredenim satelitima nagib kvari i primas sa puno greske ..Pokusaj malo zakreniti glavu u desnu ili lijevu stranu pokusaj ponekad pomogne....sretno
da dreambox imas signal i beers oni beers ne bi ti smjeli prelazit 0 ako ne prelaze to znaci da si dobro podesio antenu
probaj ponovo skenirati eutelsat 16 E i trebalo bi proraditi,ako je signal dobar,kod mene je isto bio taj problem,ponovo sam skenirao eutelsat i proradilo je,sretno
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.