PDA

View Full Version : Par pocetnickih pitanja

klempo
11-07-2008, 10:30
Pozdrav svima,

ocekujem od vas da me popljujete zbog pitanja, ali ako ce mi neko odgovoriti ne zalim:worthy:

Pregledao sam jedno 1000 foruma, procitao bog zna kolko postova, al nisam nasao nista sto bi mi moglo pomoci. E sad pitanje:

Imam Dbox2(Nokia), na njemu vec radi camd3 kao emulator, za kablovsku TV, i gledam njemacke Pay-tv, bez pretplate naravno.
Moze li se uopste sa njim raditi CS (mogu li gledati nase kanale, Pink BHT HRT Hayat, Nova, OBN ...), i ako moze sta mi sve treba( neki image ili sta vec, koji programi, ...). Moram napomenuti da nemam nikakvu karticu za box. Ili je moguce nesto sa PC-om uraditi?

Mislim totalna sam tuta za CS, nisam nikad koristio, al mislim da smo svi tako poceli.

P.S DynDns nije problem, tamo vec imam otvoren acc.

Nadam se da ce se naci neka dobra dusica da me prosvijetli :smartass:

Pozz

firga
11-07-2008, 18:32
javi mi se posle 23h MSN-firga2@hotmail.com

Dacu ti uputsva i liniju da bi mogao sve da pratis:)

POzdrav

klempo
11-07-2008, 19:16
To bi bilo pravo dobro, cujemo se onda veceras

Pozz

klempo
12-07-2008, 22:34
E pozdrav opet,
Nisam se nadao, ali je firga ispao car :), mislio sam da je neko ko naplacuje usluge, al nije :)
Ok necu ga vise hvaliti.

Malo sam se raspitao u Sat shopu danas jer sam mislio kupiti novi reciever, i tip mi kaze da nije moguce da se radi CS sa sat na kabel ( bez satelitske antene), jer nije moguce dobiti sliku i ton preko interneta, tj. LAN kabla, preko neta se mogu samo kljucevi dobiti.

Eto ako sam negdje pogrijesio neka me neko ispravi.

Pozz svima

jasmink
04-09-2008, 19:37
može li se sa total tv bih na cs i kako

nerminz
05-09-2008, 15:50
Moze ali polako i pazljivo.
nije bas jednostavno pa ti nebih savjetovao da to radis sam ako nemas iskustva.
Postoji veliki rizik da spalis kartu.

Ako ne nadjes nikoga da ti pomogne javi se na MSN.

Pozdrav: nerminz@msn.com

NodiSa
24-10-2008, 14:43
javi mi se posle 23h MSN-firga2@hotmail.com

Dacu ti uputsva i liniju da bi mogao sve da pratis:)

POzdrav
Pozdrav svima, ja planiram ovih dana upogoniti Katherein UFS910 na net za cs pa bi zamolio ako moze radi probe dok ne skontam koko sve funkcionishe da mi se ko javne za kakvo sheranje kartice i ako mi budu trebale upute.
Hvala svima

vice
25-10-2008, 13:04
Hallo
Iman HRT lokalno ,ako je netko zainteresiran za razmjenu bilo ccam ili gbox,
molim javiti se na

vice11@yahoo.de

firga
26-10-2008, 22:05
POsto nemozem da se obratim na PM coveku sa Nikom NodiSa evo na ovaj nacin probam da dogem do kontakta sa njime.

Primio sam tvoj PM ali nemogu da ti odgovorim u cemu je problem-neznam.

posle 22h sam na MSN u

javi mi se pomoci cu ti da se ukljucis na CS.

POzdrav firga

NodiSa
27-10-2008, 06:27
POsto nemozem da se obratim na PM coveku sa Nikom NodiSa evo na ovaj nacin probam da dogem do kontakta sa njime.

Primio sam tvoj PM ali nemogu da ti odgovorim u cemu je problem-neznam.

posle 22h sam na MSN u

javi mi se pomoci cu ti da se ukljucis na CS.

POzdrav firga
Fala prijatelju, fala. U opcijama PM-a je bila graska kod mene - ispravljena i moze i PM. U svakom slucaju se javim.
Pozz