View Full Version : Phoenix na dm500
Gargamel
15-08-2008, 18:12
Molio bi pomoc, naravno ako netko zna kako prikljuciti phoenixa na dm 500 da se moze koristiti jos jedna kartica za sheranje.
Pokusao sam u gbox_cfg napraviti izmjene na V: { f0 35 } ali ne ide.
Moguce da je problem u gboxu ? Koristim 2.1b, ne znam da li radi na njemu ?
Svaka pomoc dobrodosla.
Radi naravno V: { F0 35 } i skines # sa sistema kodiranja koji kartica koristi. Ja takodje imam 2.1b i programator mastera 2 koji mi radi kao phoenix. Bitna stvar je i frekvencija na kojoj phoenix radi (najcesce je 3.57)
ako ne uspes javi se sa adresom na PM da ti posaljem gbox.cfg
Happy sharing
Gargamel
15-08-2008, 21:52
Nece, ne ide.
Nakon izmjena u gbox.cfg i u naprenim postavkama gdje je stavljena kvacica da ne otvaraserijski port, opet ista stvar.
Ako netko zna u cemu je caka, a mozda ni phoenix ne valja.
Gargamel:
Rješiš na sljedeči način:
menu/expert setup/ i potraži ˝dont open seriall port˝...tamo stavi kljukicu i pogledaj kako fino radi
Nazalost:
jasam imao takav problem ne cita nikako karticu svi V linija sam probao, stavljao sam ga i u NewCS i u cccam nece i nece neradi :S Phoenix/Smartmouse sranje! od gde si ga kupio ?
Ako stavljas gamu karticu u citac onda ti gbox mora bit 2.25
Gargamel
16-08-2008, 13:16
Ma nije gama vec HRT ali me bune postavke u naprednim postavkama jel treba biti kvacica da mi ne otvara serijski port ili ne ?
Prilikom botanja dreama dok je phoenix prikopcan na receiver ne moze se izbotati tj. podignuti a kada ga iskljucim sa RS-232 ide normalno.
Nesto mi tu smrdi a ne mogu skontati sto ? :dots:
Pa da DM500s ima problemi pri botiranje kad ima zakacen CardReader na njega zato zemi stavi ga na Kompjuter na RS232 i instaliraj Gbox Control ubaci kartu u njega i probaj dali cita tako
Gargamel
17-08-2008, 13:02
Hvala svima, ja sam pogrijesio fulao sam u napajanju phoenixa.
Koristio sam 12V zato i nije mogao raditi kako treba, nakon sto sam to skuzio sada je sve ok !
Da ne otvaram novu temu a slican je problem, dream se boota sa citacem ali ne vidi karticu, sve kombinacije sa V linijom sam probao ali nece i 33 i 35 i 37 ali jednostavno ne vidi kartu, inace da napomenem da je kod drugara koji ju je napunio radila 10-tak dana, probao sa njegovim gbox.cfg fajlom ali opet nista.
Svaka ideja i pomoc dobrodosla.
P.S. Anakonda je u pitanju.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.