View Full Version : SS2 i CS
Molio bih za malu pomoc ako ima volje...
citam ovaj forum i dosta sam zbunjen oko CS
video sam da ako se ima neka lokalna kartica onda se razmenjuju kartice preko gbox-a
moze li se na ss2 preko PC-a nakaciti neki card reader i instalirati potreban softver za CS i koja od kartica postoje u Srbiji(znam za Total i Digi) ili da se nabavi neka jeftinija karta iz drugih zemalja.
i sta je potrebno od programa za CS,skinuo sam gbox-plugin za ProgDVB i procitao o DynDNS-u
ako poze pomoc ??
Evo malo prouči iz ovoga sto ti nije jasno pitaj!
DOWNLOD (http://www.speedyshare.com/899361689.html)
poslao sam ti odgovor na pm jer si me pitao
Procitao sam dosta uputstava i uspesno napravio DynDns i uspješno ostvario dyndns konekciju ali sada imam drugi problem,kada testiram port sa test port programom uvek mi je FAILED
sve sam pogasio firewall i nece uopste da prodje
ima li pomoci za otvaranje porta,racunar mi je preko router-a i tamo sam sve otvorio sto sam znao ali i kada sam modem spojio direktno na racunar ni tada nije radilo,inace korisrim SBB internet ??
i koji je port najbolje staviti,negde sam video da moze interval od 1024-12000
koji ruter imas pa cu ti reci detaljnije......
A u principu trebas da napravis virtuani server u ruteru i da otvoris jedan port prema dreambox ili u Nat table kod drugih
a u dhcp trebas da postavis da ti je stalna ip adresa dreamboxa a za milog boga ne gasi firevall
ako si ostalo uradio dobro gbox ti mora raditi poslije ovog steljenja....
router je ASUS 3041 pa ako moze pomoc
pa kada pokrenem gbox on ispise da sam online ali nemam od nijednu D linuju bar na 10-15 min da probam radi li kako treba
router je ASUS 3041 pa ako moze pomoc
pa kada pokrenem gbox on ispise da sam online ali nemam od nijednu D linuju bar na 10-15 min da probam radi li kako treba
jesili promjenio attribute na cwshare u var/keys
isto tako i na gbox var/bin i na gbox_cfgu var/keys
trebaju biti 755 ako ti stoje 644 onda ti nece raditi.....
evo ti objasnjena za ruter
http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Asus/AAM6010EV-T4/Echolink.htm
da bih video da li radi trebao bi probati sa nekom D linijom
ako je neko voljan da pomogne,da isprobam da li radi.
globus78b
24-08-2008, 23:01
obrati paznju na antivirusni program da ti ne bi on blokirao portove!
Iskljuci firewall i napravi svoju M liniju i ubaci D liniju nekome u cwshare.cfg
Jesam iskljucio firewall i M liniju napravio samo da se nadje covek koji hoce da pomogne da ispitam da li radi.
Ne mogu nikom nasilu ubaciti D liniju.
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.