View Full Version : zuta linija u gbox centar
obrenkov
17-03-2008, 17:22
Evo ovako imam jedan problem,prilikom razmena linija neki pirovi su oznaceni zutom neki zelenom(lokal) ili plavom(virtualne) bojom.Pitanje glasi kako da izbegnem tu zutu boju jer vecinom skripta brise taj pir a ja to ne zelim,to se ne desava na svakom serveru vec na pojedinim.
Hvala unapred!
nesto bas i nerazumem tvoje pitanje ....i nisam primetio da se brisu ti zuti pirovi sami od sebe ....;)
obrenkov
17-03-2008, 17:32
pa ovako danas sam menjao liniju sa jednim momkom i na njegovom i na mom gbox contol centru taj pir je bio zute boje i on mi je rekao da ce zbog toga skripta obrisati moj pir kod njega u roku od sat vremena,a ja se u to nerazumem.Uostalom sta znaci ta zuta boja sa tim da imam vec jedan plavi i jedan zeleni pir.
da ti pojasnim zelena boja ti govori da peers ima lokalnu karticu
plava boja ti govori da peers trenutno ne dava lokalnu karticu samo virtualne
zuta boja ti govori da ti tip ne daje nijednu karticu moj savjet ti je da zute peerse testiras 2-3 dana jer postoji mogucnost da se zablesi dreambox tzako da odmah te peerse ne brises
obrenkov
17-03-2008, 19:03
ok hvala ti na objasnjenju
I meni se javio isti problem. Na zalost kasno sam video ovaj post pa nisam obrisao zuti pir na vreme. Sada je taj zuti nestao sam od sebe a drugi pir mi je postao crven. Ne znam da li ti ima neke veze pa sam hteo da pitam kako vratiti sve kao sto je bilo posto sada nemam nista od kartica u gbox centru
stal@o
Ovo jos nisam cuo, da se peers sami brisu...a sto se tice zute linije....to je sve do boxa....kako je ustao na noge...sve do spajanja linija....pokusaj da samo njega stavis pa da liniju probijes...i onda dodaj druge...jednostavno igranje...ako stvarno znas da ima Lokalnu ili Virtualni...pozzz
vBulletin® v3.7.3, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.